TÖLTSE LE INGYENES
PANELFELÚJÍTÁSI TIPPJEINKET!

Partnereink

  • Partnereinket, sajátos módon, elsősorban emberi kapcsolatainkon keresztül alakítottuk ki. Fontos volt az együttgondolkodás, szegmensenként, de mégis, közös célok elérésének lehetőségével. Néhány gondolattal jellemeztük őket, hogy megértsék kapcsolatunk értékeit, miértjét.

SZAKMAI SZÖVETSÉGEK, SZERVEZETEK

  • MÉÁSZ - Magyar Építőanyagipari Szövetség, az építőanyagipar ernyőszervezete... A szövetség tagjai, elkötelezetten dolgoznak azon, hogy a magyar építőipar mozgásba lendüljön. Vezérletükkel elkészült az un.: "KÉK PROGRAM", amely alapot képezhet a közeljövőben a Széchenyi Terv II. program épületenergetikai programjának.

GYÁRTÓK:

  • Poli-Farbe Vegyipari Kft. - Sokáig úgy gondolkodtunk, hogy csak az a jó dolog, amely külföldről érkezik. Azután megismertük a cég ügyvezetőjét és munkatársait, és rádöbbentünk, hogy a magyar termék, a gondolkodás, a maga nemes egyszerűségével is van olyan jó, hanem jobb, mint a külföldi. Egy innovatív, és rugalmas gyártó vállalat, aki a multik mellett  fejlődött 20 év alatt meghatározó piaci szereplővé a festék- és vakolatpiacon.
  • EJOT Hungaria Kft. - Egyszer az EJOT szakmai kiadványában, mint Weber-Terranova értékesítő igazgatójaként nyilatkoztam: "Vannak beszállítóink, akik alapanyagot adnak el nekünk. Vannak beszállítóink, akik terméket adnak el nekünk. És van egy beszállítónk, aki egy komplex szolgáltatást ad el nekünk, egy olyan értéket, amelyből mi is értéket tudunk teremteni. Ez a beszállító az EJOT. Számunkra az épületekhez kötődő rögzítéstechnika egyenlő az EJOT-tal. Az EJOT szakértelme a mi vevőink nyeresége." Ezen gondolataimat a mai napig fenntartom, azzal a kiegészíéssel, hogy a mi vevőink alatt már a Paneldoctor Kft. vevőit értem.
  • ATLANTI-SZERSZÁM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - A gépek tudorai, azon szakemberek, akiknek segítenek nekünk, hogy munkánkat könnyebben és hatékonyabban tudjuk elvégezni. Teljes körű szolgáltatás mindenben, ami szerszámgép. Különösen tetszik nekünk, hogy velünk együtt tudnak gondolkodni, és olyan gépekre is felhívják a figyelmünket, amelyekre még nem is gondoltunk, de nagyon jól beilleszkedik a profilunk közé.