TÖLTSE LE INGYENES
PANELFELÚJÍTÁSI TIPPJEINKET!

Felhasználási Feltételek

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, használja, stb. a felhasználási feltételeket elfogadja, és tudomásul veszi.

Általános információk Paneldoctor Kft., mint üzemeltető fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből illetve az azok közvetlen felhasználásából, honlap használatra alkalmatlan állapotából vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az üzemeltető kifejezetten kizárja. Paneldoctor Kft. honlapjáról elérhető linkek weboldalain szereplő információkat az üzemeltető nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal. Nem vállal továbbá semmilyen felelősséget a weboldalról ugrópont, egyéb link vagy más úton elérhető bármely más honlap tartalmáért sem. Az ilyen honlapok elérését az üzemeltető a felhasználók kényelme érdekében biztosítja, ami nem jelenti azt, hogy az üzemeltető egyetért az ilyen honlapok tartalmával, vagy azt jóváhagyólag támogatja. Ezen túlmenően a felhasználók felelőssége és kötelessége a vírusok, worm-ok, trójai programok és minden más káros tartalom elleni védekezés, illetve annak biztosítása, hogy a kiválasztott weboldalakról ilyenek ne kerülhessenek a számítógépünkre. Paneldoctor Kft. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa.

Felhasználási feltételek A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti, ugyanakkor a Paneldoctor Kft. jogosult azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők és kizárólag az üzemeltető írásbeli hozzájárulásával használhatók fel. Az oldalról eltávolításra kerülnek:

  • faji eredetre, nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, a vallásos vagy más meggyőződésre vonatkozó negatív megjegyzések,
  • személyiségi jogokat sértő hozzászólások
  • bűncselekmény elkövetésére sarkalló vagy bűncselekmény elkövetésével vádoló szövegek
  • reklámnak minősülő hozzászólások
  • értelmetlen, goromba, megbotránkoztató szavakat tartalmazó megjegyzések.

Felhívjuk felhasználó figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre az alábbi jogszabályok rendelkezései az irányadóak: a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, a sajtóról, egységes szerkezetben a végrehajtásáról szóló 12/1986. (IV. 22.) MT rendelettel szóló 1986. évi II. törvény és a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény. A felhasználó vállalja, hogy amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okoz a szolgáltatónak, azért felelősséget vállal és azt teljes mértékben megtéríti. Jogi vita esetén az üzemeltető és felhasználó a pertárgy értékétől függően kikötik a Paneldoctor Kft. székhelye szerinti illetőségű Bíróság kizárólagos illetékességét.

felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és a jognyilatkozatot, kérjük olvassa el az alábbi szabályzatokat is.